BtB laat van zich horen in Meierijstad

En welke bus ging als laatste weg? Die van Sint-Oedenriode natuurlijk! Dat was niet het enige prestigepuntje dinsdagavond in Erp. BtB Sint-Oedenrode was erg goed vertegenwoordigd tijdens de nieuwjaarsreceptie van Platform Ondernemend Meierijstad. Zo’n zestig á zeventig ondernemers vonden de weg naar het mooie kerkdorp.

Netwerken is belangrijk en dat weten de ondernemers van BtB Sint-Oedenrode maar al te goed. Daarom zijn ze tijdens dergelijke avonden steevast met velen op de been. In Erp kwam dat goed uit, want er waren ook heel veel mensen uit Veghel en Schijndel. Goed om te zien dat er zoveel animo is voor het leggen van contacten binnen Meierijstad. Dat biedt een goede basis voor een vruchtbare ondernemende toekomst.

We waren te gast in het gloednieuwe onderkomen van rijschool ‘Het Vertrouwen’. Special guest was de echte Erpse en wereldberoemde Anky van Grunsven. Haar presentatie verliep niet helemaal vlekkeloos door een haperend filmpje, maar ze maakte de presentatie netjes af en gaf zelf ook aan zich het best te voelen op het paard. Uiteraard kreeg ze een respectvol applaus, want ze is dan ook één van de grootste Olympische sporters ooit.

Er werd veel gepraat en daar zullen vast en zeker weer mooie contacten uit voort zijn gekomen. Wat is het volgende op de agenda? Houd deze website en onze Facebook pagina in de gaten!