Event 'Kansen voor werkgevers en werkzoekenden op een krappe arbeidsmarkt’

 

Afgelopen jaren heeft Rooi Werkt voor veel bedrijven en kandidaten iets kunnen betekenen. Ook op de huidige krappe arbeidsmarkt waarin het steeds moeilijker wordt om geschikte kandidaten te vinden  voor uw vacature, blijven we ons inzetten om werkgevers en werkzoekenden te matchen. 

 

Graag willen we inzichten en tips met u delen en u in contact brengen met werkzoekenden. Daarom organiseren we - samen met het Werkgeversservicepunt (WSPNOB) - op woensdagavond 31 oktober een event. Het thema is: 'Kansen voor werkgevers en werkzoekenden op een krappe arbeidsmarkt'. Het is een avond met interessante sprekers, een avond met tips voor werkgevers en werkzoekenden over de wijze waarop ze in de huidige arbeidsmarkt personeel dan wel een baan kunnen vinden. Én een avond om te matchen.

 

We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op dit event!

Misschien gaat u met een goede match met een van de aanwezige kandidaten naar huis!

 

 

PS: Er zijn al veel aanmeldingen binnen van werkzoekenden! Hun achtergrond is zeer divers, wie weet ontmoet u iemand die past binnen uw bedrijf!  

Tip: Breng uw vacatures mee! Er is een prikbord aanwezig en eventueel een tafeltje om materiaal uit te stallen; wilt u van een tafeltje gebruik maken, bel of mail ons even!.  

 

Wat:              Event 'Kansen voor werkgevers en werkzoekenden op een krappe arbeidsmarkt’

Wanneer:    31 oktober 2018 
Tijd:               19.30 - 22.30 uur (inloop / koffie vanaf 19.00 uur)

Locatie:        Bestuurscentrum Sint-Oedenrode

Burgemeester Wernerplein 1, 5492 GD Sint-Oedenrode  

 

Organisatie: Stichting Rooi Werkt ism WSPNOB

 

Kosten:         Geen  

 

Klik hier om aan te melden

 

Graag tot ziens op 31 oktober a.s.!