155-Help-een-bedrijf

ALS ONDERNEMER OP ZOEK NAAR HULP?

 

155-Help-een-bedrijf is een hulploket voor ondernemers en een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Zij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. Veel gemeenten investeren in ‘hun’ ondernemers door zich aan te sluiten bij 155. Daardoor kunt u er kosteloos gebruik van maken. Ook gemeente Meijerijstad is sinds kort hierbij aangesloten.

De gemeente Meierijstad en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) hebben een speciaal hulploket opengesteld voor lokale ondernemers. Met het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunnen ondernemers uit Meierijstad kosteloos terecht bij het IMK voor bedrijfsadvies en ondersteuning. De aandachtspunten zijn vaak divers en liggen veelal op het vlak van bedrijfsvoering, commercie en/of financiën. Door deze snelle hulpfaciliteit worden problemen regelmatig in de kiem gesmoord, soms mede door inzet van de gemeentelijke Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen).

Ondernemers uit  Meierijstad, waarvan de continuïteit van hun onderneming in het geding is, kunnen voor meer informatie tijdens kantooruren direct contact opnemen met een ervaren ondernemersadviseur.

Bel de 155-advieslijn 088 9990 155 of via internet http://www.155.nl De adviseur van het IMK bespreekt samen met u uw situatie en kijkt naar concrete oplossingen.

Kijk voor eventuele financiële ondersteuning en regelingen voor zelfstandigen op de site van de gemeente https://www.meierijstad.nl/home/alle-onderwerpen_3130/product/bijstand-voor-zelfstandigenl  (Bbz).