Warme kerstborrel bij De Vriendschap

Buiten was het koud en glibberig, maar dat weerhield diverse BtB-leden er niet van om elkaar afgelopen dinsdag op te zoeken tijdens de jaarlijkse kerstborrel. Door de Vriendschap werden ze, met brandende vuurkorven voor de deur, letterlijk warm onthaald. Binnen in het grand café was het een drukte van belang, maar al snel verschoof het hele gezelschap onder begeleiding van het akoestisch duo de Berkley Brothers richting grote zaal.

“De periode rond kerst en nieuwjaar biedt voor velen onder ons tijd voor familie en vrienden, maar ook tijd om als ondernemer terug te blikken en vooruit te kijken”, gaf voorzitter René Dekkers aan. Wat bleek even later? Zowel Kimberley van Steenbergen als Bas van den Biggelaar kunnen ondernemers helpen vooruit te kijken. Bas (Back tot Basis Consulting & Coaching) brengt namelijk het individu, het team en de organisatie in beweging en Kimberley (Puur Gevoel) helpt mensen om hun blokkades weg te halen, zodat ze toch hun doel kunnen bereiken.

Naast hen presenteerden nog twee kersverse leden zich voor het publiek. Winkelier Jolanda Vos heeft een mooi plaatselijk concept opgezet voor de winkel van Boskant, waarmee ze haar klanten een uitgebreid assortiment kan bieden. En Hans van Ommen? Hij hoefde niet veel reclame meer te maken voor zijn autobedrijf, aangezien René Dekkers zijn ervaringen als tevreden klant van Olie&Zo al had gedeeld.

Uiteraard kregen ook uitbaters Eddy en Karin van der Heijden de kans om over de Vriendschap te vertellen. Eddy was het duidelijk niet gewend om voor het publiek te staan. Hij was er dan ook niet rouwig om toen zijn presentatie teneinde liep. Toch had hij een mooi inkijkje geboden. Bij de Vriendschap is genoeg ruimte voor iedereen. Ze houden graag het eenvoudig, maar wel altijd van goede kwaliteit.

 

BtB wenst iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 

Foto's van de avond