Kerstborrel in de knoptoren

Door: Ria Balk

Van Peter de Koning hoeft het geen partycentrum te worden, maar het leek er toch even op. Aangezien de BtB-kerstborrel weer heel wat leden trok, was het druk in de knoptoren. Maar dat mocht de pret niet drukken. Na de aanmoediging om vooral ook vooraan in de zaal plaats te nemen, bleek er toch genoeg ruimte voor iedereen.

Uiteraard werd de uitbater van de knoptoren uitgebreid ondervraagd. Wat blijkt? In 2009 werd voor de knoptoren een stichting in het leven geroepen. De knoptoren hoeft dan geen partycentrum te worden, maar inmiddels zijn er allerlei activiteiten. Bovendien wordt er volop gewerkt aan renovatieplannen, zoals nieuwe toiletten en een nieuw leien dak.

Tijdens het netwerken kwam er ook nog ene Ciske binnenwaaien. Het was nog een geluk dat hij er was, want op de Boskantseweg had hij bijna een bekeuring voor te hard rijden aan zijn broek hangen. De politie wist echter niet hoe hard hij reed. Hij had namelijk de flitspaal ingeladen. Ciske wilde reclame maken voor zijn dierenspeciaalzaak en gaf een ‘weekend’ cadeau. Voorzitter Arthur Frieser bleek de gelukkige winnaar van de prijsvraag. Hij leek erg gelukkig met het tijdschrift ;-)

Met deze kerstborrel rondt BtB een enerverend jaar af. Voor Martijn van der Loo en Emmely Bunk zit de bestuursfunctie erop en vanaf 1 januari gaan beide besturen van BBN+K en BtB onder één noemer verder. Op 11 januari vindt de eerste gezamenlijke nieuwjaarsreceptie plaats onder de vlag van het Platform Ondernemend Meierijstad (POM).