Trainees on request

Waar ligt u van wakker? Wij zijn jong, hip en snel en komen met oplossingen die u blij maken! Wij denken met u mee over uitdagingen of vraagstukken binnen uw bedrijf en daarvoor vragen we een bijdrage voor 3FM Serious Request 2016. Wij doneren ons denkvermogen aan uw organisatie, u doneert aan de strijd tegen longontsteking bij kinderen!

Waarom?

Het Glazenhuis van Serious Request staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in Breda! Wij, overheidstrainees in de provincie Brabant, willen hier graag een bijdrage aan leveren. Enthousiast zetten wij onze kennis in om geld op te halen voor het goede doel: Longontsteking bij kinderen. Elk jaar sterven 900.000 kinderen hieraan.

Wat?

U kunt 4 trainees voor 2 uur inhuren om met u mee te denken, met ons te sparren of onze kritische blik te laten werpen op een uitdaging binnen uw bedrijf. Dit kan een vraagstuk zijn; zoals een frisse blik op een organisatieverandering die in het verschiet ligt, nieuwe ideeën voor het betrekken van uw klanten bij uw bedrijf of een extra kijk op het projectvoorstel dat klaar ligt. Wij helpen u ook graag bij een concrete uitdaging; zoals een frisse blik op uw website die niet goed wordt bekeken of leuke ideeën voor een evenement dat u wil organiseren.

Wie?

Wij, de 50 trainees van de toekomst van Brabant! We zijn jonge, afgestudeerde professionals die allemaal werkzaam zijn bij overheidsorganisaties (gemeenten, provincie of waterschap) in de provincie Brabant. We hebben zeer diverse achtergronden en zijn allemaal ambitieuze en innovatieve denkers en doeners!

Hoe?

Wanneer u een voorstel heeft waar we als trainees een blik op kunnen werpen, kunt u dit insturen naar traineesinbrabant@gmail.com. Wij selecteren vier trainees die u het beste kunnen helpen en plannen een afspraak met u in tussen 5 en 21 december 2016.

Tijdens de sessie licht u het vraagstuk toe (15 min), waarna we daarmee zelfstandig of met u en/of uw team aan de slag gaan (90 min). Aan het eind van de twee uur presenteren we onze ideeën (15 min).

Waar?

We richten ons op bedrijven en (semi)publieke organisaties in Brabant. Voor het uitvoeren van de opdracht komen we dan ook graag bij u langs! Is dit niet mogelijk dan regelen we voor u een locatie in Brabant en komt u bij ons op bezoek.

Kosten?

U betaald wat het u waard is. Na afloop van de sessie kunt u het bedrag over maken via onze actiepagina van Serious Request: https://kominactie.3fm.nl/actie/trainees-on-request. Het hele bedrag gaat naar de actie van 3FM en de strijd tegen longontsteking bij kinderen.

Waarom u mee wilt doen aan onze actie? Waarom niet? Dit is een eenmalige kans en we hebben er zin in!