Open Coffee het Groene Woud daagt je uit

We dagen je uit! Jij als rasechte ondernemer. Ja jij!

Anno 2016 signaleer je kansen in jouw markt. Nieuwe, uitdagende en soms zelfs controversiële mogelijkheden. Hoe handel je hiernaar? Durf je het aan om nieuwe dingen uit te proberen? Het aantal ZZP-ers neemt toe en stijgt relatief hard. De grootste uitdaging blijkt het krijgen van interessante opdrachten van goede opdrachtgevers? Deze gaan gepaard met uitdagingen die soms net boven je macht lijken te liggen, zoals niet genoeg manuren en of complexe wetgeving. Mooi, lees dan vooral verder.

Open Coffee het Groene Woud is een initiatief gestart om ZZP-ers samen te brengen door een heuse casus waarbij de leuze is: EENDRACHT MAAKT MACHT. Door samen te werken vanuit diverse competenties zal blijken dat overheidsopdrachten plotseling niet meer zo onbereikbaar blijken te zijn als je altijd dacht.

Aan de slag!

Open Coffee het Groene Woud nodigt een brede groep regionale ondernemers zoals jij uit voor een werkcongres. Hierbij worden bevlogen sprekers uitgenodigd die inspireren tot het werken aan een ECHTE, realistische casus. Waarbij je ondernemers inspireert tot samenwerken en jij geïnspireerd wordt door andere ondernemers!

Door creatieve werkvormen gaan we ons tijdens het werkcongres, In samenwerking met de gemeente Schijndel, buigen over een nieuwe tijdelijke bestemming voor het gemeentehuis. Voor de definitieve invulling van het gemeentehuis is de gemeente Schijndel een traject ingeslagen waarbij de invulling wordt vormgegeven door middel van burgerparticipatie en marktconsultatie.

Heb je zin om actief aan de slag te gaan en van je collega-ondernemers een stoot energie te krijgen, geef je dan op en stuur een email naar: werkcongres@gmail.com

  • Datum: vrijdag 25 november 2016
  • Tijd: tussen 13.00 en 17.30 uur
  • Plaats: gemeentehuis Schijndel, Markt 20 (parkeren in parkeergarage Lochtenburg of op het parkeerterrein aan de Steeg)

Heb je nog vragen, laat die dan weten. Ze worden graag beantwoord. Vriendelijke groet,

Marischka Klotz en Alma Engelhart
Open Coffee het Groene Woud