Reconnect with our future: welcome@neovito

Door: Ria Balk

Volgens Arthur Frieser was er bewust voor gekozen om slechts een select gezelschap toe te laten. “Omdat we weten dat we daarmee meters kunnen maken”, aldus de voorzitter. Het ondernemerscafé vond afgelopen dinsdag plaats bij neovito. Voor de aanwezige BtB-leden  was het een avond om geprikkeld te worden: over eigen innerlijkheden én over de toekomst.

“Wat gebeurt er met ons in de toekomst?” vroeg Rob van Kaathoven zich af. Vanuit Van Kaathoven Groep is hij in 2014 een nieuw hoofdstuk begonnen: Neovito (nieuw leven). “In 2014 hebben we op reset gedrukt en zijn we een nieuw hoofdstuk begonnen. Vanuit de eigen roots willen we nieuwe dingen op gaan zetten. In onze ‘kraamkamer’ worden de ideeën uitgewerkt. Het is een ‘work in progress’, maar er zijn inmiddels al grote stappen genomen. We zoeken vooral de samenwerking op met partners die ook innovatief bezig zijn.”

Ook Frans van Rooij van Performance College zocht bewust de samenwerking op. “Ieder heeft zijn eigen talent, maar wat betekent dat talent? En hoe kunnen we, in onze rol als ondernemer, nieuwe business opzetten?” Alle aanwezigen gingen het aan den lijve ervaren. Ga er maar aan staan: binnen een half uur je doelgroep bepalen en nieuwe business opzetten!

Het resultaat? Dat viel niet tegen! Iedere groep had iets innovatiefs bedacht. Van innovatieve lak, tot digitale foodsupplementen en zelfs ideeën over het ‘upcyclen van mensen’. De groep die daarmee kwam, werd door Rob van Kaathoven uitgenodigd. Wie weet welke verbindingen daaruit ontstaan.

 

Bekijk hier de foto's van Kim Balster/KB Fotografie