Van Acht Koel- & Vriesopslag presenteert duurzame en innovatieve CATT-behandeling

Op zaterdag 17 oktober is Van Acht Koel- & Vriesopslag aanwezig op ‘Open Doors’ bij de HAS Den Bosch. Dit evenement wordt georganiseerd door AgriFood Capital in het kader van de Dutch Agri Food Week. Bij ‘Open Doors’ laten Noordoost-Brabantse bedrijven hun nieuwste innovaties zien. De bezoekers krijgen de unieke kans om de productie, transport en trends in (online) marketing en verkoop te ervaren van het voedsel van vandaag en morgen.

Van Acht is aanwezig om het grotere publiek kennis te laten maken met de CATT-behandeling (Controlled Atmosphere Temperature Treatment). Deze duurzame en innovatieve behandelmethode is tot stand gekomen in samenwerking met de Wageningen Universiteit en de HAS Den Bosch. Het is een milieuvriendelijke behandeling om planten (bijvoorbeeld aardbeiplanten) vrij te maken van 'plaagdieren'.

De inmiddels 4e-jaars HAS-leerling Sjoerd van Acht, die in zijn vrije tijd al jaren bij Van Acht werkt, heeft afgelopen jaar ook een stageopdracht over CATT-behandeling uitgevoerd. Sjoerd zal in de stand uitleg geven over Van Acht Koel- & Vriesopslag zijn stageopdracht en over HAS Den Bosch.

Open Doors is bedoeld voor zowel de food professional als het brede publiek. Iedereen kan binnenlopen op 17 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur. Dit event is gratis voor bezoekers en aanmelden is niet nodig. Wellicht leuk voor Rooise ondernemers om de stands te bezoeken en met name zeer interessant  om de nieuwe kas en de klimaatkamers bij de HAS Den Bosch te zien. 

Adres:
HAS Hogeschool
Onderwijsboulevard 221
5223 DE ‘s-Hertogenbosch
www.hashogeschool.nl