MK2 Audiovisueel: een stukje beleving

 

Door: Ria Balk

Niet vaak gaat BtB ‘buitendorps’, maar voor dit ondernemerscafé werd een uitzondering gemaakt. Een volgeladen bus trok richting MK2 in Breda. Daar werden de BtB leden welkom geheten door Jeroen van Doorn. “Wij proberen een stukje beleving te creëren bij onze klanten”, aldus de Rooise eigenaar. Hoe breed je dat wel niet kunt opvatten, bleek al snel.

Een slim gebouw gaat slim om met energie, afval, et cetera. Zuinige gebouwen blijken vaak helemaal niet zo zuinig. Wat heb je nodig? “Een slim gebouw waarin alle systemen samenwerken”, vertelde Frank van Beurden. Zijn presentatie, Your smarter building, liep zogenaamd per ongeluk even mis. Frank: “Zoiets kan altijd gebeuren. Dan is het toch fijn als je ons kunt bellen.”

Nog meer slimmigheidjes vlogen de luisteraars om de oren tijdens de presentatie ‘let’s collaborate’. Vroeger zeiden ze ‘kennis geeft macht’, maar volgens John van de Brand hoor je tegenwoordig steeds vaker: ‘kennis delen, zorgt voor succes’. Als totaalleverancier op het gebied van videocommunicatie kan MK2 de klant daar goed bij helpen.

Het was een overweldigende avond met medewerkers die volop enthousiasme uitstraalden. Jeroen van Doorn zelf liep zijn benen uit zijn lijf tijdens alle rondleidingen die hij mocht geven. Aan het einde van de avond stapten de leden tevreden weer in de bus voor de terugreis naar Rooi: Missie geslaagd.

Bekijk hier de foto's van KB Fotografie