Wie sluit zich aan bij team Sportgala?

Topsporters en ondernemers, in essentie verschillen ze niet erg van elkaar. Het zijn gedreven mensen, die lef hebben en bereid zijn opofferingen te leveren om zelf gestelde doelen te behalen. Een bijzondere ‘soort’ met een belangrijke rol in de samenleving als voorbeeld voor anderen en kar-trekker in zware tijden.

Als Stichting sportgala Sint-Oedenrode vinden wij het van groot belang topsporters in Rooi erkenning te geven voor hun prestaties en aan de rest van ons dorp, en daarbuiten, te laten zien dat wij trots zijn op al het talent dat we in Rooi hebben. Dit doen we door het organiseren van het jaarlijks Sportgala en voor de organisatie daarvan vragen we jullie hulp. Sport kan immers niet zonder sponsoren.

Op vrijdag 13 maart worden de kampioenen van 2014 gehuldigd in De Beurs en zal bekend worden wie zich Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent en Sportvrijwilliger van het jaar mogen noemen. De avond wordt aangekleed met dans, muziek en een bijzonder gastoptreden van Ellen van Langen. Ben je enthousiast geworden en wil je een steentje bijdragen aan het sportieve fundament van Rooi, bel, app of mail dan even met Lin Schakenraad (06-14693980, lin@rangoconcepts.nl). Tot slot zijn jullie allen van harte uitgenodigd om de avond bij te wonen. Tot dan!