Workshop Succesvol Administreren

Je bent ondernemer en je wilt je administratie goed geregeld hebben. Door een goede administratie in te richten bespaar je tijd en krijg je een schat aan informatie over de financiële status van je bedrijf. In de workshop ‘Succesvol administreren’, die De Ondernemers Academie Sint-Oedenrode op 25 november organiseert, krijg je antwoord op vragen als: Hoe kan ik eenvoudig een efficiënte administratie inrichten? Hoe krijg ik inzicht in mijn kosten en opbrengsten? Kan ik zelf mijn BTW-aangifte doen? Kan ik vanuit mijn administratie factureren en mijn debiteurenbeheer doen?

Harrie Taks (Financieel Advies & Begeleiding en tevens bestuurslid van de Ondernemers Academie) en Twan de Louw AA (Bekkers Accountants) delen hun kennis en ervaring met de deelnemers en geven praktische tips, waar je als ondernemer direct mee aan de slag kunt. Het programma is als volgt: 19.15 uur: ontvangst 19.30 uur: aanvang workshop 22.00 uur: einde workshop en gelegenheid tot netwerken De workshop vindt plaats in het Zaken- en Bestuurscentrum aan het Bastion in Sint-Oedenrode.

Deze bijeenkomst is de tweede in de reeks van drie ‘Succesvol’-workshops. De eerste workshop ging over ‘Succesvol acquireren’ en de derde zal gaan over ‘Succesvol gebruik van social media’. Na deze eerste drie workshops volgt een uitgebreider programma. De Ondernemers Academie een initiatief van BtB Sint-Oedenrode, het Starterscollectief Sint-Oedenrode en het Ondernemers Adviespunt ZZP.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris van de Ondernemers Academie: info@ondernemersacademie.nl of bellen: 06 542 560 55.