Ondernemers horen en leren van de vier B’s

Body, Being, Balance en Business. Dat zijn volgens Guus van Diest de vier B’s die er toe doen. Dinsdagavond mocht hij er collega ondernemers over instrueren tijdens de eerste BtB-avond in levende lijven, “na” corona.

Na tussen haakjes, want corona is natuurlijk nog niet voorbij. Toch mag er weer meer van de overheid en dus organiseerde de Rooise ondernemersvereniging weer eens een bedrijfsbezoek. Voor corona waren dat de populairste bijeenkomsten met soms wel meer dan 100 bezoekers. Dat was dit keer zeker niet het geval, maar degene die er waren beleefden een interessante avond.
Guus van Diest timmert al jaren aan de weg met zijn Power Community, een sportschool voor ondernemende mensen met een doorgaans drukke agenda. Vandaar dat ze werken vanuit de gedachten van de vier B’s, met het uiteindelijke doel om alles in balans te hebben. Veel ondernemers hebben baat bij coaching op dat gebied. Heb je als ondernemer de avond gemist? Bij Guus mag je altijd een gratis proefles volgen…

BtB Zomercafé
De aanwezigen waren lovend over de inzet van Guus en zijn team, maar stiekem keken ze ook alweer uit naar het BtB Zomercafé, net als alle andere leden van de ondernemersvereniging. Dit jaar vindt dat plaats op 14 september vanaf 19.30 uur bij de Helden van Kien. Het wordt gezien als de officiële kickoff van het nieuwe seizoen waarvan iedereen hoopt dat het weer een normaal seizoen wordt.