BtB ondernemerscafé (in de tent) bij De Gouden Leeuw

Wil jij het beste halen uit je bedrijf, jezelf en je medewerkers? Kom dan dinsdag 18 februari naar De Gouden Leeuw. Het wordt een interactieve bijeenkomst waar je alleen maar beter van wordt. Voor deze bijeenkomst heeft BtB namelijk een speciale gastspreker uitgenodigd. Niemand minder dan Wout Plevier komt ons helpen om meer grip te krijgen op onze eigen ambities. Ook de locatie is net een beetje anders dan anders. We mogen voor deze gelegenheid namelijk gebruik maken van de grote carnavalstent op de markt: pal voor De Gouden Leeuw.PROGRAMMA  

19.30 uur: Ontvangst in de tent
20.00 uur: Opening voorzitter BTB en nieuwe leden op ’t kratje
20.30 uur: 21 jaar – 7 stappen naar “Volwassenheid in Ondernemerschap”  Wout Plevier
22.00 uur Borrel en kans om te netwerken.

Optreden van enkele zangeressen

7 STAPPEN NAAR VOLWASSENHEID IN ONDERNEMERSCHAP   


De BtB bestaat 21 jaar. 21 jaar is ook de leeftijd waarop je “echt” volwassen bent. Goed om ook te onderzoeken in welke mate je volwassen en effectief leeft en werkt.
 
De maatschappij gaat namelijk steeds sneller. Organisaties dienen flexibel te kunnen schakelen. Ook als werkende professional dien je voorbereid te zijn en je zelf continue bij te scholen om ‘top of mind’ te blijven. Dit vergt 21st Century Skills en een groei mind-set.
• Hoe doen we dit eigenlijk in Nederland?
• Wat zijn trends die nu spelen en die van invloed zijn op je ondernemerschap?
• Waarom is veranderen in algemene zin moeilijk voor een mens?
• Welke 3 stappen maken veranderen simpeler?
• Welke 21 st Century Skills worden nu belangrijk?
• Hoe sta je er nu voor qua effectiviteit, mate van zinvol werken, de juiste focus, vitaliteit, productiviteit en rol als beïnvloeder naar je omgeving?
• Hoe krijg je de juiste focus en drive om te doen wat werkelijk belangrijk is?
 
Wout onderzoekt samen met jou hoe je er nu voor staat en hoe je SLiM! in je persoonlijke effectiviteit kunt winnen als ondernemer. Via interactieve oefeningen, recente feitjes, praktische tips geef je jouw ondernemerschap een extra boost vooruit! Elke deelnemer krijgt van Wout een praktisch cadeautje om SLiM! na de training zijn SLiM! routine te finetunen.


AANMELDEN   


Wil jij ook inspiratie opdoen? Meld je dan aan voor dit interactieve ondernemerscafé en kom dinsdag 18 februari naar de tent voor de Gouden Leeuw.
 
Datum: dinsdag 18 gebruari 2019
Tijd: 19.30 tot 23.00 uur, aanvang programma 20.00 uur
Locatie: De Gouden Leeuw, Markt 10, 5492 AB Sint-Oedenrode