BtB bezoekt keukenbladenproducent Kemie

 

Kemie komt voort uit de wereld van de steenhouwers, maar inmiddels produceert het bedrijf keukenbladen van natuursteen, kwartscomposiet en keramiek. Aangezien de keukenbladenproducent het cruciaal acht om trendsetter te zijn, zit Kemie bovenop de ontwikkelingen. Dinsdag 8 mei gaan we een kijkje nemen in de nieuwe Helmondse locatie.

Neem je instrument mee!

Na een uitgebreide blik achter de schermen, heeft Kemie nog iets extra’s te bieden. Het bedrijf beschikt namelijk over een eigen band The sound of Kemie Live zal de avond opluisteren met muziek. De bandleden, Geert Jan Engbers en enkele werknemers, zouden het erg waarderen als BtB-leden die een muziekinstrument bespelen en/of over zangkwaliteiten beschikken, hun instrument meenemen en meedoen met de band.

Programma

19.00 uur                    Verzamelen op de markt (alleen voor aangemelde busreizigers)

vanaf 19.30 uur          Inloop bij Kemie BV

20.00 uur                    Opening door de voorzitter

20.25 uur                    Toespraak Geert Jan Engbers over Kemie BV en de nieuwbouw in Helmond

20.45 uur                    Start rondleidingen door de inwerking zijnde productieafdelingen

21:30 uur                    Afsluiting officiële gedeelte en start borrel

23.15 uur                    Terugreis richting Rooi (busreizigers)

Aanmelden

Maximaal 100 leden kunnen met ons mee naar Kemie BV. Zorg dus dat je erbij bent en meld je direct aan voor deze bijeenkomst.

Vervoer

Aangezien we buiten de dorpsgrenzen gaan, wordt er voor vervoer gezorgd. Wil je meerijden? Reserveer dan bij je aanmelding een plekje in de bus. We verzamelen om 19.00 uur op de Markt in Sint-Oedenrode. Zorg dus dat je op tijd bent! Rond 23.15 uur rijdt de bus weer terug.

Locatie

Kemie BV
Graandijk 7
5704 RB Helmond

(na aanmelding busvervoer vanaf de markt)